(5) Reviews

Plasmasnijder - 65 A - Inschakelduur 100% - 400 V - IGBT - HF-ontsteking

€ 389,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10021418

|

Model: S-PLASMA 60U

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. vrijdag 3 mei
5% Korting bij minimaal 3 dezelfde artikelen 10% Korting bij minimaal 5 dezelfde artikelen!
Set prijs
Per item
Korting
€ 389,00
€ 389,00
0%
€ 1.167,00
€ 369,55
5%
€ 1.945,00
€ 350,10
10%
Belangrijkste kenmerken
  • krachtig – maximale snijstroom van 65 A en inschakelduur van 100%
  • duidelijk – bedieningspaneel met LED-display, manometer en draaiknop
  • effectief - moderne IGBT-omvormer en HF-ontsteking
  • Nauwkeurig – snelle, niet-vervormende scheidingssneden tot 22 mm materiaaldikte
  • mobiel – compacte afmetingen en draagbeugel
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


4.2

Gebaseerd op5 reviews

Sorteer op :

8 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Volledige aanbeveling.

Volgens alle online meningen over dit apparaat raad ik het ook aan. Ik heb veel positieve berichten gelezen en dit heeft mij ertoe aangezet een cutter te kopen. Ik kan het ongetwijfeld verder aanbevelen en nog een positieve mening over dit apparaat toevoegen. Snelle verzending, het product werd de volgende dag geleverd, goed verpakt. Korte en to-the-point instructies met veiligheidsopmerkingen. Zeer eenvoudige interface, gemakkelijke bediening van het apparaat - alles is in orde. Wat de snijtest betreft, ik zal een korte video op YT plaatsen - het ziet er echt goed uit.

Toon de originele review

8 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Perfect!

Eerlijk gezegd was ik erg onder de indruk van de plasmasnijder. De gebruiksvriendelijkheid is verbazingwekkend - de interface is zo eenvoudig dat ik er niet eens veel over hoefde na te denken. Maar dan de prestaties! Gekheid! Het was echt geweldig, en de technische gegevens kwamen volledig overeen met de werkelijkheid, wat mij echt verraste. De handleiding was ook erg goed gedaan en heeft me veel geholpen. Het is een fluitje van een cent om te gebruiken en de prestaties verbazen je. Voeg daarbij de snelle verzending, de veilige verpakking en de ingenieuze handleiding – perfect!

Toon de originele review

8 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

De beste snijder

Zeer goede keuze. Aanvankelijk was ik sceptisch omdat ik geen video's over het product kon vinden, dus ik wist niet wat ik kon verwachten of hoe de snit eruit zou zien. Ik vond slechts een paar recensies online. En dat is alles. Wat mij uiteindelijk overtuigde om het te kopen was de relatief lage prijs, 65A en een echt krachtige cyclus. Dat leek nogal ongelooflijk voor deze prijsklasse. Een klein aantal positieve meningen op internet gaven echter aan dat de parameters realistisch leken, of op zijn minst zeer dicht bij de werkelijkheid leken. Ik kan bevestigen dat dit een hele goede keuze is. Afhankelijk van de werkzaamheden kan de cyclus korter zijn, maar dit is waarschijnlijk afhankelijk van de omgevingsomstandigheden tijdens het lassen. De snede is spatvrij, alles wordt mooi uitgeblazen. Hij verwerkt dikkere materialen heel goed en snel. In één woord een product dat echt uw aandacht waard is. Het achterste deel van de behuizing kraakt een beetje, maar dat kan verbeterd worden, want het hele toestel ziet er erg solide uit. Het apparaat werd zonder stekker geleverd en was niet inbegrepen in de set (400V), wat vrij standaard is voor 3P en voor deze prijs heb ik geen grote klachten, maar het zou beter zijn om het in de set te hebben. Een ander voordeel is het bedieningsgemak, geen knoppen - alles is gemakkelijk onder controle. Kortom: HET IS DE MOEITE WAARD!

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

6 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Slovakia

plasmasnijder 65A

De juiste aardingskabel werd niet meegeleverd, u kunt geen antwoord vinden op dit probleem. Een of andere link ergens waar het niet werkt, het geeft deze hele winkel een slecht imago!

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

We zijn bereikbaar op:

ma - vr 9:00 - 17:00

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht