Trustpilot
NL
(4) Reviews

Item: EX10010176

|

Model: RCFW-220PRO

Vleesmolen van roestvrij staal - 220 kg / uur - PRO

€ 539,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 512,05
5+
10%
€ 485,10
10+
15%
€ 458,15
Op voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
Royal Catering
Belangrijkste kenmerken
  • Bijzonder krachtig (1.100 W)
  • Verwerkt tot 220 kg / uur
  • Duurzaam apparaat dankzij speciale aluminiumlegering
  • Duurzaam - behuizing, messen en slijpplaten gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal
  • Eenvoudig - gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Jalil Sabih 3 jaar geleden

Beste en goede prijs

Zeer goede machines, snelle, sterke en goede service

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
Geanodiseerd aluminium
Kleur
Zilver
Spanning [V]
230
Vermogen [W]
1100
Efficiëntie [kg/u]
220
Nominale rotatiesnelheid [rpm]
220
Afmetingen inlaat [mm]
50 x 50
Afmetingen tuit [mm]
Ø 80
Aantal platen / messen [stk.]
2
Achteruitversnelling
Ja
Uitgezonden geluid
77.9 dB
Plaatdiameter
82 mm
Afmetingen (LxWxH)
22 x 46 x 39 cm
Gewicht
22.5 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
60 x 26.5 x 46.5 cm
Verzendgewicht
25.4 kg

Bezorgpakket

  • Vleesmolen RCFW-220PRO
  • 2 maalplaten (5/8 mm)
  • Plastic voedsel aandrukker
  • Worm
  • Worm behuizing
  • Montagering voor molenplaten
  • Instructiehandleiding

Productomschrijving

Vleesmolen van roestvrij staal - 220 kg / uur - PRO

De vleesmolen RCFW 220PRO uit de selectie van slagersuitrusting van Royal Catering is een praktisch, gebruiksvriendelijk apparaat voor het verwerken van voedsel. De vleesmolen is ontworpen voor professioneel gebruik in de horeca of in slagerijen.
De krachtige 1.100 W motor brengt moeiteloos de kracht over die u nodig hebt om professioneel voedsel te malen Met het juiste energieverbruik kan de commerciële vleesmolen tussen de 220 kg voedsel per uur verwerken. De ingebouwde ventilator zorgt voor voldoende koeling, zelfs bij maximale belasting.
De elektrische hakmachine uit de cateringuitrusting van Royal Catering onderscheidt zich door zijn lange levensduur dankzij de hoogwaardige afwerking. De messen en maalplaten van speciaal roestvrij staal zijn van topkwaliteit en garanderen een optimale vleesverwerkig. De behuizing van gepolijst geanodiseerd aluminium is zowel robuust en licht qua gewicht.
Door de omgekeerde functie van de vleesmolen kan de wormas in beide richtingen draaien. De eenvoudige bediening door middel van een draaischakelaar verwijdert snel blokkades in het apparaat, waardoor een efficiëntere werking wordt gegarandeerd.
De doordachte constructie en het handige ontwerp van de commerciële vleesmolen garanderen een snelle en gemakkelijke demontage en reiniging. De gladde oppervlakken en de mogelijkheid om alle componenten uit de unit te verwijderen, zorgen voor een grondige reiniging.
Op ca. Bij 220 rotaties per minuut wordt het vlees krachtig over de wormas geduwd tegen het hoogwaardige roestvrijstalen dwarsblad en vervolgens door de molenplaat geduwd. De gaten van 5 of 8 mm garanderen het malen van gelijkmatig gehakt dat weer ideaal is voor verdere verwerking.
De veelzijdige accessoires zijn ideaal voor het produceren van een verscheidenheid aan vleesproducten, evenals ander voedsel zoals tomaten, pasta, chilipepers of gedroogd fruit. De royale vleesplank vergemakkelijkt uw werk. Met de plastic stamper kunt u het voedsel ook veilig en efficiënt in de inzet drukken.

Beoordelingen en recensies

4.0

Gebaseerd op4 reviews

Sorteer op :

7 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Sweden

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Sweden

Beste en goede prijs

Zeer goede machines, snelle, sterke en goede service

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon United Kingdom

Uitstekende machine

Een geweldige machine. Wij gebruiken het dagelijks in onze keuken.

Toon de originele review

11 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Portugal

ITEM-APPARATUUR NIET IN STAAT

Ik heb uw apparatuur ontvangen, maar deze voldoet helaas niet aan de voorwaarden die ik in gedachten had, zoals ik wilde. - Apparatuur met vlekken die er niet goed uitzien, van goede kwaliteit lijken of er goed uitzien. - Apparatuur waarbij de knoppen voor het activeren van stop/start niet goed vastzitten (vastgeroeste/vaste/veilige enz.), ze raken gemakkelijk van hun plek. - Uitrusting, bovenaan zit een lipje of voor de veiligheid vind ik het niet leuk, dit zal ons werk lastig maken aangezien het een slagerij is. - Zeer zwakke uitrusting qua robuustheid en prestaties, het heeft misschien een goede prijs, maar het rechtvaardigt niet om te investeren in iets dat niet aan de voorwaarden voldoet of niet bij mijn profiel past, daarom ben ik specifiek niet tevreden om de genoemde redenen boven. - Daarom ben ik van plan en verzoek dat het wordt geretourneerd om de hierboven genoemde redenen. Dit is niet de eerste keer dat ik apparatuur bij u heb gekocht, en ik ben altijd tevreden geweest, maar de PICADORA lijkt onprofessioneel en zeer zwak in relatie tot vanwege zijn robuustheid, een andere uitrusting die ik eerder heb gekocht. Het was 5 sterren, waar ik in alle opzichten uiterst tevreden mee was. Daarom heb ik in uw uitrusting (PICADORA) geïnvesteerd, maar er is geen vergelijking met de vorige. - Ik was aan het kijken naar andere beschikbare helikopters en ik zal een omruiling aanvragen, het kan waarschijnlijk anders zijn.

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Is het veilig om vlees te verwerken met de RCFW 220PRO?

Ja, de meegeleverde plastic voedselpusher zorgt voor een veilige werking. De voedselduwer zorgt ook voor effectiever werken met het apparaat.

Kan de werkas in beide richtingen draaien?

Ja, de wormas kan in beide richtingen draaien door middel van de omgekeerde functie, bediend door de draaiknop op de vleesmolen, bijvoorbeeld om vastzittende stukken voedsel vrij te geven en ze uit de machine te verwijderen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht