(7) Reviews

Brouwketel - 60 L - 3.000 W

€ 379,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10011524

|

Model: RCBM-42N

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-5 werkdagen
Belangrijkste kenmerken
  • Groot - 60 L werkcapaciteit
  • Eenvoudig - automatische modus en geheugenfunctie - ideaal voor beginnende brouwers
  • Gebruiksvriendelijk - LCD met touchpad voor het instellen van temperatuur, uitvoer en zettijd
  • Krachtig — combineert 1.800 W en 1.200 W verwarmingselementen
  • Handig - verwijderbare graancontainer, circulatiepomp en aftapkraan, evenals roestvrijstalen constructie
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


4.4

Gebaseerd op7 reviews

Sorteer op :

7 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Bovenkant

We kochten eerst een goedkope brouwketel van een concurrent: € 250,- aan roestvrij staalafval dat na twee keer gebruik kapot ging. Dus we hebben hier geïnvesteerd en zijn absoluut enthousiast. De pomp, de nauwkeurigheid van de temperatuur, de kwaliteit van de afwerking, alles is geweldig. De prijs is hoog, maar lijkt gerechtvaardigd.

Toon de originele review

5 dagen geleden Gepubliceerd op Expondo France

Belle-machine

Een prachtig apparaat, makkelijk in gebruik.

Toon de originele review

8 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Austria

Alles past zoals verwacht

Toon de originele review

24 dagen geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Zeer goede ketel

Tot nu toe heb ik ongeveer 100 brouwsels gebrouwen in een RCBM 40N-pot van 40 liter, maar ik besloot een grotere te kopen. Ik heb er tot nu toe 3 brouwsels mee gebrouwen. Zeer goede prestatie. Over het algemeen goede prijs-kwaliteitverhouding, eenvoudig te gebruiken en een geweldige uitstraling. Ik raad ten zeerste aan.

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Goede prijs

Geweldige prijs-prestatie. Ik heb geen vergelijkingsmogelijkheden met Speidel's Braumeister of vergelijkbare systemen, maar ik ben er gewoon van overtuigd. Ik heb een klein puntje van kritiek: in de beschrijving staat een “intuïtief” aanraakpaneel. Mijn brouwketel heeft geen aanraking. Maar het boeit mij niet meer. Misschien heb ik gewoon besteld toen ik van model veranderde. Verder verwijzen de 9 programma's naar de 9 werkstappen die geprogrammeerd kunnen worden. Zonde dat het "opgeslagen" na het uitschakelen verloren gaat... De 60 liter (of 62) slaat op de gehele hoeveelheid. Dat wil zeggen ongeveer 50/55 liter bier per brouwsel! Beetje verwarrend. Maar verder zijn reiniging, bediening en temperatuurnauwkeurigheid top.

Antwoord van

Beste Stefan, hartelijk dank voor uw bericht en uw feedback. We zullen het doorgeven aan ons productmanagementteam. Wij zijn blij dat u zeer tevreden bent met het product. Veel plezier ermee! Als u vragen heeft, helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, expondo Klantenservice
Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Netherlands

Prima brouwketel

Het product is goed gemaakt en werkt naar behoren. Sommige dingen zijn van wat mindere kwaliteit ( spoel slang ipv pijp voor rond pompen van de vloeistof en filter plaat sluit net niet lekker aan op de binnen buis) voor de werking maken deze goedkopere onderdelen niet uit en voor dit geld kan je effectief 50 tot 55 liter bier brouwen of 30 liter bier met dubbele mout stort voor hoog alcoholpercentage bier.

Toon de originele review

8 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

De overlooppijp was defect toen ik het voor de eerste keer zette. De leidingingang was verbrijzeld.

Hallo, de brouwketel is absoluut geweldig en verdient 5 sterren. De overloopleiding bij de leidinginlaat was echter zo vervormd dat de vloeistof naar buiten lekte. Daarom kon ik het geen 5 sterren geven. Ook de gebruiksaanwijzing laat te wensen over. Er staat wel hoe je het apparaat moet bedienen, maar helaas niet hoe je het in elkaar moet zetten. Gelukkig is er YouTube, waar je kunt zien hoe de afzonderlijke onderdelen in elkaar zitten.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

We zijn bereikbaar op:

ma - vr 9:00 - 17:00

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht