In de uitverkoop
(11) Reviews

Lastafel met rand - 1000 kg - 120x80 cm

€ 569,00 € 669,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10021465

|

Model: SWG-TABLE1200-3D

Laagsteprijs garantie

Lage voorraad

Wees snel! Er zijn nog maar een paar items over

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. vrijdag 17 mei
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 569,00
3+
5%
€ 540,55
5+
10%
€ 512,10
Belangrijkste kenmerken
  • Robuuste - stabiele constructie houdt ook zware werkstukken vast tot een totale belasting van 1000 kg
  • stabiel – vier poten van 50 x 50 mm zorgen voor stabiliteit
  • praktisch – gelijkmatig verdeelde gaten in het werkblad en de rand vergemakkelijken het bevestigen van voorwerpen
  • Ruim - 120x80 cm groot werkblad biedt voldoende ruimte voor grote werkstukken
  • veerkrachtig - tafeldikte van 6 mm is ook bestand tegen zware belastingen
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

GARANTIE

Beoordelingen en recensies


4.5

Gebaseerd op11 reviews

Sorteer op :

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Stabiliteit

Een prima tafel voor diverse taken. Ik heb hem besteld vanwege de vele positieve meningen over de stabiliteit en ik had een tafel nodig voor nauwkeurig werk. En ik kan dit model ook zeker aanbevelen aan andere kopers/zoekers. En een groot voordeel is de prijs: deze is meerdere keren goedkoper dan zijn tegenhangers. IDEAAL - voor hobbylassers

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Beste prijs

Ik heb de tafel alleen vanwege de prijs gekocht. Ik was al lang op zoek naar een lastafel voor het lassen van eenvoudige verbindingen en had een 3D-tafel nodig voor het bevestigen van verschillende vormen. In mijn geval passen de gaten van 16 mm op de meeste goedkopere accessoires, wat een absoluut pluspunt is. Ik heb nog geen product voor deze prijs kunnen vinden, de meeste tafels zijn twee keer zo duur. Duurdere tafels op de markt hebben een iets dikker blad en wellicht is dat de reden. Hier is het 6 mm, maar in principe is dikker plaatwerk waarschijnlijk niet nodig als je geen elementen last die honderden kilo's wegen. Of misschien wel, ik weet het niet. In mijn geval was de prijs de doorslaggevende factor en dit is een geweldige optie. Het product is zeer stabiel, er beweegt niets of wiebelt. 100% tevredenheid + snelle verzending en goed verpakt artikel. De prijs wist alle kleine nadelen uit, dus ik zal ze niet opschrijven.

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

TIG-werk

Superstabiele werktafel en al met al kan ik de werktafel alleen maar aanbevelen. In ieder geval is het, voor zover ik weet, absoluut de prijs waard.

Toon de originele review

8 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

BOVENKANT!

De lastafel maakte grote indruk op mij. Superstabiel en duurzaam - niets wiebelt - hij staat ook bij veeleisende laswerkzaamheden stevig en veilig.De kwaliteit van de afwerking is top, elk detail past. De tafel werd snel geleverd en was zeer goed verpakt. Vooral de snelle verzending en de uitstekende verpakking waren lovenswaardig. De tafel arriveerde in perfecte staat... Ik was ook aangenaam verrast door het gemak van montage. De instructies waren duidelijk en dankzij het doordachte ontwerp kon ik de tafel zonder problemen zelf in elkaar zetten!

Toon de originele review

8 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Cena!

Een zeer goede tafel, stabiel, voor de beste prijs die ik kon vinden als het gaat om tafels met zijkanten aan alle kanten. Verstelbare poten tot enkele centimeters. Het aanrecht is duurzaam en zal zeker bestand zijn tegen zware belastingen, ik zie het nut niet in om iets dikker te kopen voor huis- en garagewerk. Het plaatwerk was iets verkleurd, maar dit heeft geen invloed op het gebruik. Eenvoudige montage, alles inbegrepen. Het product werd snel verzonden en de volgende dag afgeleverd in een goed beschermde verpakking. ik raad aan

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

vorige maand Gepubliceerd op Expondo Finland

redelijk goede tafel

de dikte van het tafelblad bedraagt slechts 6 mm. ook al spreekt de verkooppagina over een dikte van 10 mm. anders lijkt het behoorlijk stevig.

Toon de originele review

vorige maand Gepubliceerd op Expondo Hungary

Perfect behalve de montage

De tafel overtrof mijn verwachtingen in bijna elk opzicht. De enige moeilijkheid was de montage. Het product wordt niet geleverd met schroeven en er zijn geen schroefgaten. In de gebruiksaanwijzing staat alleen over de montage "gebaseerd op de figuur". expondo.hu reageerde niet op mijn e-mail, dus na lang zoeken vond ik het bewijs van mijn vermoeden dat de elementen aan elkaar moesten worden gelast. Dit betekent ook dat het product niet meer gedemonteerd kan worden, waardoor toekomstige levering niet eenvoudig zal zijn.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

We zijn bereikbaar op:

ma - vr 9:00 - 17:00

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht