(17) Reviews

Vandiktebank - 2-in-1 - 1500 W - 2 mes - 252 mm breedte

€ 429,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10062509

|

Model: MSW-WOBD-1500L

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 429,00
3+
5%
€ 407,55
5+
10%
€ 386,10
Belangrijkste kenmerken
  • Multifunctioneel - 2 apparaten in één, voor efficiënt aankleden en schaven
  • Compact – lichtgewicht, ruimtebesparende schaafmachine voor kleine bedrijven en doe-het-zelvers
  • Instelbaar - doorgangshoogte van de vandiktebank vanaf Ruimte: 5 - 120 mm en spaanafvoer instelbaar tot 2 mm
  • Genereus – schaafmachine met 920 x 263 mm tafel en tot 2,5 mm spaanafvoer
  • Krachtig - 1500 W roteer de 2 schaafmessen met een toerental tot 9000
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op17 reviews

Sorteer op :

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Geweldige kwaliteit

Geweldige kwaliteit, nauwkeurig schaven, zachte start, vrij stil, ziet er zeer solide uit en is ook voelbaar aan het gewicht van het apparaat, daal- en hefmechanismen werken zeer efficiënt en soepel. Als het op gebruik aankomt, vind ik het gemakkelijk en functioneel. Het blad is goed waterpas en kan indien nodig gemakkelijk worden aangepast, het is eenvoudig en gemaakt van aluminium, zeer solide. De vandiktebank verwijdert perfect de gehele lengte van de plaat en verwijdert deze zeer gelijkmatig van het gehele oppervlak. Het installeren van de spaanafzuiging is in orde, er valt niets uit. Het overtrof zeker mijn verwachtingen.

Toon de originele review

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Een solide machine, ik raad hem aan

Alles is oke

Toon de originele review

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Precies wat ik nodig heb

Het apparaat is niet het goedkoopste, voorheen had ik een vandiktebank van DW, die was van echt goede kwaliteit. Maar de tijd is gekomen. MSW is 1.000 PLN goedkoper dan DW - en dit verschil in prijs en meningen overtuigde mij uiteindelijk om het te kopen. Tot nu toe kan ik zeggen dat het in verschillende gevallen veel beter presteerde dan mijn vorige DW en precies het apparaat is dat ik nodig heb. Ik hoop alleen dat de MSW net zo duurzaam zal zijn als de DW (waar ik ongeveer 5 jaar aan heb gewerkt - met zware belasting), hij maakt een zeer goede indruk en is stevig gemaakt. Ik denk dus dat het lang mee moet gaan.

Toon de originele review

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Zeer goed apparaat!

Prijs/prestatie is top. Erg tevreden...

Toon de originele review

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Super!

Ik raad aan om het apparaat samen met een freesmachine te kopen. Beiden verrasten mij met een zeer goede kwaliteit en perfecte pasvorm. Tevreden met de aankoop! Wij adviseren.

Toon de originele review

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Italy

MSW - PLANER Rand en dikte

Werkelijk uitstekend product, de machine is robuust, nauwkeurig en van uitstekende kwaliteit. Het werkoppervlak is goed gekalibreerd en ook de bewerking van de dikke stukken is erg goed.

Toon de originele review

vorige maand Gepubliceerd op Expondo Sweden

Betaalbare en solide combimachine.

De machine werd goed verpakt, met piepschuim en stevig karton, en zonder beschadigingen afgeleverd. De machine is goed gebouwd met een stevig frame, de gehele schaaftafel is gemaakt van gegoten aluminium en is extreem stevig en meet 915 mm x 260 mm. De hoogtestelschroeven van zowel de rechte schaaftafel als de schaaftafel zijn goed afgesteld en vertonen geen enkele speling in de instellingen. De lange schuine zijaanslag met afmetingen 635 mm x 130 mm en de beschermkap voor de frees zijn gemaakt van aluminium. De machine geeft een solide indruk van kwaliteit en precisie. Ik raad deze machine aan aan alle hobbytimmerlieden en professionele gebruikers die een stabiele en betaalbare machine nodig hebben die ook gemakkelijk mee te nemen is naar verschillende klussen. Ook kan ik u de mobiele spaanafzuiger aanbevelen die ik voor Richt en de schaafmachine heb gekocht, met modelnr: MSW-DUCO-E50 L, een draagbare spaanafzuiger met een opvangbak uit sterk plaatstaal en met een 2 meter lange zuigslang met een diameter van 100 mm. Wanneer de slang niet wordt gebruikt, kan deze in de container worden opgeborgen.

Toon de originele review

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Eerste pogingen, geweldig

Een paar dagen geleden gekocht - eerste tests uitgevoerd op grenen planken. Het vliegt heel goed. Ik heb een project gepland en klaar om te worden voltooid, dus ik zal een definitief oordeel geven als het klaar is. Maar na de eerste tests zie ik dat het een degelijk apparaat is. De eerste keer dat ik de vandiktebank probeerde te gebruiken, sneed hij aan de uiteinden lichtjes - maar uiteindelijk, na nog een paar planken, bleek het een kwestie van oefenen te zijn, en geen probleem met het apparaat zelf. Het enige kleine minpuntje is het gebruiksgemak - voor een beginner is het niet zo eenvoudig om het materiaal te verwerken als in video's. Maar dit is ook mijn eerste project, dus dit zou waarschijnlijk hetzelfde zijn met elk ander apparaat.

Toon de originele review

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Volledige aanbeveling!

Hoe zijn de eerste indrukken na een paar weken gebruik? Ik kan zeggen dat de prijs in verhouding tot de kwaliteit fantastisch is - het is het best gemaakte apparaat waarmee ik ooit heb mogen werken. De machine heeft stevige en egale aluminium bovenbladen. De afrastering in de schaafmachine is absoluut van het hoogste niveau, net als bij producten uit de hoogste prijsklasse. Zeer stevig, hoog, in de lengte en onder een hoek verstelbaar - werkt prima, de aanslag is stijf - wat de precisie ten goede komt. Bovendien trilt of schudt niets en ligt het goed op tafel. Ook de afwerking zelf geeft de indruk van een product dat vele jaren meegaat. Ik raad de aankoop zeker aan, ik ben zeer tevreden.

Toon de originele review

2 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Hungary

5 sterren

Snel binnen, werkt perfect! De beste prijs-kwaliteitverhouding!

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

We zijn bereikbaar op:

ma - vr 9:00 - 17:00

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht