(2) Reviews

Kofferbak feeder - hydraulisch - tot 2000 kg - staal

€ 2.199,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10090578

|

Model: HI-LT-2000

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 2.199,00
3+
5%
€ 2.089,05
5+
10%
€ 1.979,10
Belangrijkste kenmerken
  • krachtig - ondersteunt lasten tot een maximumgewicht van 2000 kg
  • verstelbaar - gemakkelijk aan te passen dankzij de hoogteverstelling van 1320-1520
  • betrouwbaar - 2 hydraulische kettingen zorgen voor een continue houttoevoer
  • Eenvoudig - ongecompliceerde bediening vergemakkelijkt snelle verwerking van de logs
  • Duurzaam - dankzij de solide stalen constructie
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


4.0

Gebaseerd op2 reviews

Sorteer op :

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Dwarstransporteur voor weinig geld

De tafel kan alleen rechte houtblokken transporteren, als de houtblokken iets uit de ronding zijn, komen ze vast te zitten op de aandrijfas. Deze hengel brak bij mij. Pas na drie weken e-mailverkeer was de fabrikant bereid verbeteringen aan te brengen. Maar hij wilde geen nieuwe hengel opsturen (materiaalwaarde 10 euro) maar wilde de oude laten ophalen zodat deze gerepareerd kon worden. Kleine houtblokken vallen tussen de dwarsafvoerband en de aandrijfrol en moeten met de hand naar binnen worden getrokken. Theoretisch kan hij ruim 160cm breed worden, helaas vallen bij grotere afmetingen de stammen in het midden naar beneden. De achterrol zit aan het uiteinde vast en voor het midden heb je nog een geleidingsrol nodig (niet meegeleverd).

Toon de originele review

6 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Voertafel met zwakke punten

De houtaanvoertafel kan alleen nauwkeurig recht hout verwerken. Omdat de krachtoverbrenging van de aandrijfas de boomstammen raakt tijdens dwarstransport. Helaas vielen bij mij de bevestigingsschroeven eraf. Eén reden hiervoor was dat de lasnaad niet aan de moer was versmolten. Na drie weken heen en weer mailen wil je de paal laten ophalen! Omdat ik mijn hout wil kloven, laat ik een vriend het nu voor me bakken. De langsband is zo jammer dat er wat houtblokken tussen de tafel en de rol vallen. De prijs is goed, maar je moet de dingen zelf kunnen repareren of voldoende tijd hebben. De vraag van support was erg leuk: waarom heb ik de voertafel nodig :)

Antwoord van

Wij betreuren de hele situatie zeer. We hebben het probleem opgelost en u aanvullende items gestuurd waarvan we denken dat het probleem is opgelost. Wij proberen onze producten grondiger te controleren, zodat dit niet meer gebeurt.
Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

We zijn bereikbaar op:

ma - vr 9:00 - 17:00

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht