(9) Reviews

Voerautomaat - voor kippen - 12 kg - automatisch - footboard 980 g

€ 109,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10280039

|

Model: WI-CF-120

Lage voorraad

Wees snel! Er zijn nog maar een paar items over

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. vrijdag 3 mei
5% Korting bij minimaal 3 dezelfde artikelen 10% Korting bij minimaal 5 dezelfde artikelen!
Set prijs
Per item
Korting
€ 109,00
€ 109,00
0%
€ 327,00
€ 103,55
5%
€ 545,00
€ 98,10
10%
Belangrijkste kenmerken
  • Praktisch - automatische feeder wordt geopend door het gewicht van de kip op een treeplank
  • Duurzaam - weerbestendige en stevige behuizing van aluminium
  • Veilig - aluminium treeplank met reliëf voorkomt dat de kippen wegglijden
  • Ruim - grote capaciteit van 12 kg voor langdurig voedsel
  • Hygiënisch - voer blijft gesloten en wordt alleen verstrekt als dat nodig is, voerbak voorkomt dat voer wordt verspreid
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


4.1

Gebaseerd op9 reviews

Sorteer op :

vorig jaar Gepubliceerd op Amazon Germany

Zeer goede investering

Onze Orpi's en Groenlagen hadden maar 3 dagen nodig omdat de grote bek ze had kunnen opvreten... en omdat ik deze vreemde grijze plug in het begin simpelweg niet had geïnstalleerd omdat de instructies voor het in elkaar schroeven echt een zeer slechte resolutie hadden. Van de foto's , ik wist niet eens waar dit ding eigenlijk hoorde en waar het onderdeel voor diende... maar dat was precies de grote hulp zodat de klep niet zo snel en met een knal weer dicht viel. Nu gaat het deksel langzaam en stil omlaag, zodat het niet meer bedreigend is en de kleine diertjes tegen elkaar poseren hoe geweldig ze zijn als ze deze aanvankelijk bedreigende doos kunnen openen om te eten. Zeer mooi gemaakt en het dure, goede voer is beschermd tegen muizen en ratten zoals wij wilden. Gewoonweg geweldig, het is het geld waard! Vooral bij de grote Orpington was het voor ons belangrijk om iets te vinden dat voldoende hoofdruimte bood tijdens het eten. De hanen hebben zulke grote kammen dat ze zich anders zouden verwonden als ze uit de grootste hangende voerbakken aten als ze hun kop erin moesten knijpen om bij het voer te komen. Iedereen is nu blij, echt top!

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Amazon France

Het product lijkt mij goed, maar het is geen nieuw pakket dat ik heb ontvangen

Het ontvangen pakket bevatte niet de montage-instructies, ik had liever gehad dat het pakket goed werd gecontroleerd, er ontbraken pagina's in de instructies, zeker bewaard door de persoon die vóór mij had geprobeerd het in elkaar te zetten. Eerlijk gezegd is het niet erg correct, de overige instructies, namelijk de veiligheidsinstructies, waren zelfs bevlekt. , Ik moest de ontbrekende pagina's op internet zoeken en screenshots maken, dan is de bewerking een beetje rommelig en is de tekening niet precies genoeg en te klein. de uitleg lijkt duidelijk, maar in feite ontbreken er belangrijke uitleg en dus moeten we raden wat we met sommige moeren aan het doen waren, bovendien moest ik 4 kleine moeren toevoegen aan de schroef die erin zat om de grote staaf aan de marktvoet te bevestigen Anders houdt hij het niet. Anders lijkt de feeder, eenmaal gemonteerd, goed en voldoende stevig. We lieten enkele duivinnen zien en het waren uiteindelijk de witte die de anderen begrepen en lieten zien.

Toon de originele review

11 dagen geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Automatische voerautomaat voor kippen

Het is een geweldig apparaat, de kippen ontdekken meteen hoe het werkt.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Heel goed gemaakt, maar... Geen maren meer! 👍

De media kon niet worden geladen.\n \n \n \n \n \n \n \n\n\n\n\n\n\n\n\n \n \n We zijn aangenaam verrast over hoe goed het is. De voercontainer is verwerkt. Alles is perfect ontbraamd, dus er zijn geen scherpe plekken. Daar worden mensen en kippen blij van! 🙂Er zit echter veel speling op de gewrichten van de hengels (zie foto's), wat ons verbaast omdat de rest echt nauwkeurig verwerkt is. Maar goed, daarom trekken we één ster af. Ook maakt de klep veel geluid bij het openen, volgens mij kun je dat in bijgevoegd filmpje best goed horen. Mocht tijdens het gebruik blijken dat geen van beide enig effect heeft en dat de kippen er geen last van hebben, dan krijgt u de vijfde ster terug.Voor ons was het belangrijk dat de doos muis- of muisproof was. Het is ontworpen om rattenbestendig te zijn en dat is het. Over het geheel genomen zijn onze verwachtingen waargemaakt en in sommige gevallen zelfs overtroffen. Een aankoopadvies voor ons. We zullen de recensie na een paar maanden gebruik updaten. Update mei 2021: Vandaag zijn de kippen eindelijk verhuisd en de eerste benaderingen zien er best goed uit. Als het verder goed gaat, hebben we alles goed gedaan en geven we graag de vijfde ster terug Update juni 2021: De kippen accepteren de voerbak inmiddels heel goed. Zie video. De vijfde ster is dus terug. Wij zijn er zeer tevreden mee en bevelen hem graag aan anderen aan. Update april 2022: Helaas zijn er nu problemen met het zachte sluitmechanisme. De tepel komt niet meer helemaal uit de houder, zie laatste foto.Het contact met de verkoper was zeer goed en vriendelijk. Er wordt een vervangend onderdeel naar ons toegestuurd, maar dit duurt helaas enkele weken. Tot die tijd sluit de deksel zonder remmen. We laten de beoordeling voorlopig op 5 sterren omdat we over het algemeen zeer tevreden zijn over de voedselcontainer. Als dezelfde fout ook optreedt bij het nieuwe vergrendelingsmechanisme, lijkt dit geen uitzondering te zijn en zullen we dienovereenkomstig downgraden.

Toon de originele review

7 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Geweldig deel, maar mijn kippen begrijpen het niet

Een aanrader voor slimme kippen. Goed gemaakt en functioneel. Helaas begrepen mijn kippen, zelfs na enkele maanden, niet dat je erop moet stappen en alleen moet eten als er een steen op het bord ligt. Maar de fabrikant kan er niets aan doen. :D

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Italy

kippenvoeder

Het loste mijn probleem niet op

Toon de originele review

6 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Geweldige machine, vakmanschap moet worden verbeterd!

Dit is onze tweede machine! Aangezien wij al 2 jaar zeer tevreden zijn over de eerste, was het afgezien van de sluitdemper duidelijk dat de volgende hetzelfde model zou zijn!

Toon de originele review

2 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Productidee geweldig... met gebreken

We bestelden een doos als monster en tot onze verbazing namen onze kippen het heel goed op en begrepen het heel snel. Helaas merkten we dat er aan beide zijden van de doos een kleine opening zat van ca. 1,0-0,5 mm. Toen we het navraag deden bij de klantenservice, kregen we te horen dat we de doos verkeerd hadden gemonteerd. Dus heb ik hem weer helemaal gedemonteerd, maar het probleem bleef. Maar omdat het zo goed werkte, hebben we er nog 3 stuks bij besteld, dus 4 in totaal. De gaten zijn er ook. Opnieuw contact opgenomen met de klantenservice en we kregen te horen dat we het product niet correct konden monteren. Daarom lieten we iemand anders er nog eens naar kijken. Helaas is de kloof niet verdwenen. Geen reactie van klantencentrum. Helaas glipt het legmeel door de gaten, waardoor het een enorme puinhoop wordt. Jammer, ik had meer verwacht voor dat geld.

Antwoord van

Hallo, het spijt me dat u problemen ondervindt met het product. Wij hebben per e-mail contact met u opgenomen om het probleem op te lossen. Reageer dan zeker zodat we kunnen kijken of er een oplossing voor is.
Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

We zijn bereikbaar op:

ma - vr 9:00 - 17:00

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht