In de uitverkoop
(5) Reviews

MIG/MAG-lasapparaat - 160 A - 230 V - synergie

€ 289,00 € 329,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10021415

|

Model: S-MIG160DS

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. vrijdag 17 mei
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 289,00
3+
5%
€ 274,55
5+
10%
€ 260,10
Belangrijkste kenmerken
  • krachtig - MIG/MAG-lassen met maximaal 160 A
  • compact - geïntegreerd compartiment voor haspels met een diameter van 200 mm en draadaanvoer met een snelheid van 2-15 m/min
  • modern – IGBT-omvormer en nauwkeurige lasresultaten met synergie voor MIG/MAG
  • flexibel – biedt de lasmethoden MIG MAG, TIG Liftarc, MMA en FLUX
  • Veelzijdig – extra functies zoals Hot Start, Anti-Stick en Arc Force voor elektrodelassen
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

GARANTIE

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op5 reviews

Sorteer op :

vorige maand Gepubliceerd op Expondo France

Lasapparaat

Duidelijke begrijpelijke site makkelijke keuze snelle levering

Toon de originele review

2 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Italy

Migmag 160a

Uitstekend product, prestaties boven verwachting, de mogelijkheid om de impedantie aan te passen helpt veel bij het lassen van dunne platen.

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Finland

Mig-lasapparaat

Product van zeer hoge kwaliteit. Ik raad aan!

Toon de originele review

7 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Norway

Zeer goed apparaat

Dit is een zeer goed apparaat en krachtig, tegelijkertijd veel instellingen, las gelijkmatig en stabiel tot 0,9 millimeter dikke plaat geen probleem, het enige dat de ervaring slecht maakt is dat er geen goede gebruikershandleiding is voor gebruik en hoe parameters instellen op het apparaat er staat met geen woord over waar de verschillende instellingen op moeten staan, bijvoorbeeld bij gasloos lassen zonder gas met o.9 mm draad, dan staat er dat je niets hoeft aan te passen, zet het gewoon op handmatig mig gasloos en draaddiam, dus er ontbreekt veel qua gebruik en ik, die veel van mij weet etc, vind het frustrerend om uren te moeten besteden aan afstellen en een enorme hoeveelheid draadverspilling, dus het is niet alleen om deze parameters in te stellen en dan te lassen, want toen ik begon met handmatig mig gasloos en 0,9 mm draad, probeerde ik te lassen, maar de draad stopte pas 5 seconden nadat ik de schakelaar had losgelaten en het was zo vervelend om om alle 16 verschillende instellingen te doorzoeken om deze lasfout te elimineren, bovendien had ik ook problemen toen ik opnieuw probeerde te migreren in handmatige mig zonder gas, want nadat ik dit soort mig-lassen had geprobeerd in te stellen, toen ik nu stopte met het lassen van de draad binnenin het mondstuk stopte en brandde naar binnen, maar het was weer maar een gok waar ik het moest afstellen, dus eigenlijk moest ik veel aanpassen voor gebruik bij handmatig gasloos lassen, en de uitvoer voor handmatig zegt voor mij dat er geen aanpassing in deze modus, je hoeft het alleen maar op handmatig en gasloos en draaddikte te zetten, het enige wat je hoefde te doen was lassen, maar het komt niet overeen, dus hoe dan ook, de gebruikershandleiding is erg slecht, en vol met veel, nee specifieke tabel in de verschillende instellingen, waardoor je veel te veel tijd kwijt bent aan het zoeken naar een perfecte lasnaad, en moet gaan zoeken om een gemeenschappelijke gebruikershandleiding te maken, omdat je anders snel klanten verliest om de juiste te kunnen bieden service moet je een correcte handleiding kunnen maken voor alle apparaten en alle verschillende soorten lassen en waarden op alle verschillende niveaus, het zou niet moeilijk moeten zijn om alle kopers te laten zien dat er instellingen zijn voor alle soorten lassen en wat de cijfers voor de verschillende moeten laten zien, dus ik hoop dat ze een betere oplossing vinden

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Goed product.

Een zeer goed lasapparaat voor een redelijke prijs. Het nadeel is dat er geen gedetailleerde informatie over Synergy in de handleiding staat en dat er relatief weinig gedetailleerde informatie online te vinden is. Geen video enz. De interface van het apparaat is echter heel eenvoudig, dus na een paar pogingen weet je wat je moet doen en hoe je het moet doen. Het apparaat is halfautomatisch en kan alle basisverbindingen uitstekend aan. Twee rollen geleiden de draad soepel. het is volledig voldoende voor kleinere spoelen. Ze hebben een behoorlijk goede duwkracht, want zelfs als de kabel gebogen is etc. Ik heb geen problemen ondervonden met soepel rijden. De behuizing is solide en ziet er goed gemaakt uit. Express verzending, product de volgende dag geleverd, goed beschermd. 160A lijkt zeer realistisch, ik heb eerder op een veiling een ander lasapparaat gekocht met een hogere A, maar deze is veel efficiënter. Dus ik wed dat dit echte gegevens zijn. Kortom, ik ben zeer tevreden, ik raad het aan.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

We zijn bereikbaar op:

ma - vr 9:00 - 17:00

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht