(69) Reviews

Kleine popcornmachine - 1600 W vermogen, roestvrij staal, gehard glas en teflon materiaal

€ 319,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10010087

|

Model: RCPR-16E

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. vrijdag 3 mei
5% Korting bij minimaal 3 dezelfde artikelen 10% Korting bij minimaal 5 dezelfde artikelen!
Set prijs
Per item
Korting
€ 319,00
€ 319,00
0%
€ 957,00
€ 303,05
5%
€ 1.595,00
€ 287,10
10%
Belangrijkste kenmerken
  • Hoogwaardige constructie van roestvrij staal en gehard glas
  • Effectieve productie van 5-6kg/u (16L/u) popcorn
  • Warmhoudlade en LED-verlichting voor beter zicht
  • Krachtige motor van 1600 W voor snelle en efficiënte popcornbereiding
  • Gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken met de meegeleverde instructies
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


4.6

Gebaseerd op69 reviews

Sorteer op :

7 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Kleine popcornmachine

met veel prestaties. De coating in de pot kan beter, maar het product is prima voor de prijs.

Toon de originele review

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo France

Perfect

snelle en conforme levering

Toon de originele review

6 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Kleine popcornmachine

wat niet zo klein is. Ik was een beetje verrast toen het enorme pakket arriveerde. Een zeer goed apparaat voor de prijs. Laten we eens kijken wat de tijd brengt.

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Italy

geweldig product

volgens beschrijving

Toon de originele review

2 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Czech Republic

Superpopcorn

Perfect voor de prijs Snelle levering 👍

Toon de originele review

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Geweldige machine

Echt een geweldig apparaat

Toon de originele review

8 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Erg leuk...

Echt een geweldige machine...Snelle levering, eenvoudig te "installeren" geweldig resultaat...Helaas was de machine een beetje te groot voor ons en "ze" hebben hem zonder problemen teruggestuurd! Geweldige aanbeveling!!!

Toon de originele review

8 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Tol

We hebben de machine twee dagen van elk 8 uur onafgebroken gebruikt en ik moet zeggen dat de popcorn erg lekker was. De machine maakt geweldige popcorn en is gewoon onverslaanbaar voor deze prijs. Ik zou hem zo weer kopen. Behalve het schoonmaken moet je een beetje schroeven en demonteren, maar na 16 uur zonder pauze is het meer dan acceptabel.

Toon de originele review

11 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Toppopcornmaker

Als je echte popcorn wilt die daadwerkelijk is omhuld met suiker, dat wil zeggen gekaramelliseerd - en niet alleen maar bestrooid met suiker, moet je zeker deze machine gebruiken. Hier wordt echte popporno gemaakt en niet alleen maar gepoft ijs met suikerhagelslag. Door zijn afmetingen is het apparaat slechts in beperkte mate geschikt voor huishoudelijk gebruik - maar als je graag een filmavondje organiseert met vrienden thuis, of regelmatig een handvol dwergen in huis hebt rondlopen, of van plan bent Als je vaker naar een kinderverjaardagsfeestje gaat, is deze machine de perfecte keuze voor jou. Qua gewicht is hij zeker niet makkelijk onder de arm te stoppen, maar toch prima te vervoeren voor twee personen. - Het is dus een goed idee om deze machine op een stevige tafel met wielen te zetten, dan kun je hem gemakkelijk naast de televisie laten werken en aan het eind van de filmavond weer terugrollen in de opslagruimte. De machine is zo groot dat Je kunt je handen niet aan de behuizing branden, zoals bij sommige andere kleine machines het geval is wanneer je de popcorn probeert te verwijderen. Qua afwerking is de machine nog steeds het geld waard, vooral als je de prijzen vooraf vergelijkt. Als u echter ruiten wilt of waarde hecht aan uniforme spleetafmetingen, zult u veel dieper in uw portemonnee moeten graven en zult u niet blij zijn met dit apparaat.De machine is zeer eenvoudig schoon te maken, omdat vrijwel alles zonder problemen kan worden gedemonteerd. hulpmiddelen. De antiaanbaklaag in de pot moet echter als rauwe eieren worden gehanteerd, dit is een echt - maar ook het enige - zwakke punt van de machine. De popcorn wordt door de machine zeer snel geproduceerd, het laadvolume is zelfs voor grotere evenementen en wordt aangedreven door een lamp die bovenaan warm en knapperig wordt gehouden en door een verwarmingsspiraal van onderen. Bovendien kan de betreffende bedrijfsstatus van de machine worden geregeld met behulp van drie schakelaars, verlichting met verwarmingsspiraal, popcornpot en roerstaafje in de popcornpot, zodat u de popcorn in de machine lange tijd warm kunt houden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de restjes in de pot branden aan. Dus als je echte popcorn wilt en soms grotere hoeveelheden nodig hebt, zul je echt veel plezier beleven aan deze machine.

Toon de originele review

7 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Geilomat!

Wat een deel! Serieus, ik was in eerste instantie wat sceptisch, vooral omdat ik bij het uitpakken meteen glasscherven in het interieur aantrof. Maar deze waren blijkbaar het residu van een ongeval tijdens het verpakken. Alles was en is in ieder geval heel en werkt prima, ik heb geen scherpe randjes kunnen ontdekken. Het enige wat je misschien moet doen is de houder van de pot eens goed bekijken en eventueel een beetje "buigen"; Omdat de pot tijdens het proces ooit uit de houder sprong en al het vet mooi over de plakjes werd verdeeld. De reden was dat het deksel op de een of andere manier vast kwam te zitten bij het openklappen van de popcorn, waardoor de pot uit de houder werd gedrukt. Maar dat was iets unieks. De popcornmachine deed zijn werk perfect en iedereen vond de smaak..."...beter dan in de bioscoop..." is slechts een verklaring!

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

We zijn bereikbaar op:

ma - vr 9:00 - 17:00

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht