(11) Reviews

Versnipperaar - Benzine - 6,5 pk - 80 mm

€ 1.079,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10090080

|

Model: HT-HECTOR 212T

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. maandag 6 mei
5% Korting bij minimaal 3 dezelfde artikelen 10% Korting bij minimaal 5 dezelfde artikelen!
Set prijs
Per item
Korting
€ 1.079,00
€ 1.079,00
0%
€ 3.237,00
€ 1.025,05
5%
€ 5.395,00
€ 971,10
10%
Belangrijkste kenmerken
  • Krachtig - 6,5 pk benzinemotor met een snijsnelheid van 2200 tpm versnippert takken met een diameter tot 80 mm
  • flexibel – uitwerptrechter 90° verstelbaar, grote vultrechter zorgt voor moeiteloos vullen
  • Uithoudingsvermogen - 3,5 l benzinetank maakt ononderbroken werken van meer dan 2 uur mogelijk
  • Stabiel – het steunelement zorgt ervoor dat de robuuste stalen constructie stabiel staat
  • mobiel – twee grote, opblaasbare wielen
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


3.9

Gebaseerd op11 reviews

Sorteer op :

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Iets gedaan krijgen!

Wij hebben een snelgroeiende haag van ongeveer 100 meter lang. In de loop van een paar jaar heeft zich een enorme hoeveelheid maaisel verzameld, dat ik nu geleidelijk aan aan het hakken ben. De versnipperaar werkt snel en vernietigt alles moeiteloos. Een topapparaat! Wat mij ook positief lijkt, is dat het wisselen van positie moeiteloos gaat. Duidelijk aankoopadvies!

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Ireland

Houtversnipperaar HT-Hector 212T

Drie weken gewacht op levering, wat natuurlijk midden in de corona-viruspandemie viel. Bij aankomst was het een eenvoudige montage van onderdelen met de meegeleverde sleutels. Motorolie bijgevuld, benzinetank gevuld, houtversnipperaar startte bij de eerste draai aan de sleutel. Met een gewicht van iets meer dan 80 kg is hij zeer wendbaar voor één persoon. Met 107Dba is het een beetje luid, net als oorkappen en natuurlijk oogbescherming heb ik meteen de houtversnipperaar aan het werk gezet. Het stuurde zeer snel een grote hoeveelheid afgesneden braamstruiken, doornstruiken, heggen enz. uit mijn tuin naar een zeer beheersbare massa mulch/snipper en uiteraard tegen slechts een fractie van het oorspronkelijke volume. Expondo beweert dat het een diameter tot 80 mm aankan. Ik heb die diameter nog niet bereikt, maar tot nu toe heeft de houtversnipperaar alles verwerkt wat erin zit. Indrukwekkende prestaties, aanrader!

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op ManoMano France

Zeer goed product

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Italy

Uitstekende versnipperaar

Ik kende deze winkel niet, ik moet zeggen dat ik positief onder de indruk was van de efficiëntie van de operators, beschikbaar voor elk probleem.Wat betreft het product voor deze prijs, je kunt niets vinden met het contact met de sleutel en ook met trekkracht, bovendien is het product zeer stevig, mooi en hakt het heel goed, ik raad het zeker aan aan iedereen die zijn geld wil investeren in een professioneel product.

Toon de originele review

10 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

TOP-SCHIPPERS

Ik heb onlangs deze versnipperaar gekocht bij expondo. Bestellen ging makkelijk, levering was snel en het toestel is TOP. De verpakking was eersteklas en de montage was eenvoudig. De hakselaar is krachtig en trekt gemakkelijk zelfs grotere takken met bladeren naar binnen! Dit maakt hakken leuk. :-)

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo France

Goede automaat

Na de montage zonder problemen heb ik een test op kleine exemplaren gedaan. Takken van laurier en grotere takken van ongeveer 5 cm populier, goed werk dat voldoet aan mijn verwachtingen, later te zien bij grotere hoeveelheden.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op ManoMano France

Ik heb het gebruikt en het voldeed aan mijn verwachtingen. Materiaal, eenvoudig te monteren. Voor takken groter dan 50 mm D geen wonderen. Zeer tevreden met deze aankoop.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon United Kingdom

Hillvert Hector 212T tuinversnipperaar/mulcher

Hillvert Hector 212T tuinversnipperaar/mulcher - geleverd binnen het beloofde tijdsbestek. Dit lijkt een goede machine te zijn en heeft de taken uitgevoerd die ervan vereist zijn: het versnipperen en mulchen van grote hoeveelheden struik- en hegafval, samen met de kleinere bladstekken. Het reduceren van 10 dumpy zakken met afval tot 2 per middag. Hij heeft een gewicht (ongeveer 80 kg) en constructie (luchtgevulde banden) waardoor hij gemakkelijk kan worden verplaatst naar waar hij maar nodig is. Veiligheidsinstructies werden bij de machine geleverd, maar essentiële montage- en bedieningsinstructies ontbraken aanvankelijk bij de levering. Toen we echter contact hadden opgenomen met de juiste afdeling van expondo, werden deze direct verstrekt. Expondo wilde er graag voor zorgen dat de service die we van hen kregen bevredigend was en zodra dit aanvankelijke probleem was verholpen, was alles in orde. Ze verzekerden ons dat er in de toekomst bij elke verzending een montage- en gebruikshandleiding zou worden bijgevoegd. Wij zijn zeer tevreden over de automaat.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Op het eerste gezicht best goed gedaan

Eenvoudige montage, goed gemaakt en robuust chassis. Werkt goed op kleine takken maar kan takken van 80 mm helemaal niet pletten, vanaf 40 mm slaat de motor al af en bij een tak van 50 mm stopt de motor! Het antispatplastic van het inlaatkanaal is te stijf en slecht geconstrueerd! (vervang met rubber en lange strips, efficiënter! De lagersmeernippels zijn slecht geplaatst, vooral aan de aandrijfriembeschermingszijde, 90 graden draaien om de smeernippels horizontaal te plaatsen, gemakkelijker te smeren en beter te beschermen!

Antwoord van

Laat het ons weten. We willen altijd helpen en verbeteren, maar daarvoor hebben we uw steun nodig om te voorkomen dat dit in de toekomst gebeurt. Samen zullen wij dit bereiken.
Toon de originele review

7 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Finland

De slechtste acquisitie in een mensenleven! Niets werkt, en als het niet lang duurt. Walgelijke montage uit defecte onderdelen. Het is nog geen 5 euro waard. Misschien heb ik zoveel geluk, maar het is een feit!

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

We zijn bereikbaar op:

ma - vr 9:00 - 17:00

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht