(20) Reviews

Stand Up Paddle Board set - 230 kg - 365 x 110 x 15 cm

€ 469,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10230091

|

Model: GR-SPB365

Prijs inclusief 21% btw.

Levering ca. vrijdag 3 mei
5% Korting bij minimaal 3 dezelfde artikelen 10% Korting bij minimaal 5 dezelfde artikelen!
Set prijs
Per item
Korting
€ 469,00
€ 469,00
0%
€ 1.407,00
€ 445,55
5%
€ 2.345,00
€ 422,10
10%
Belangrijkste kenmerken
  • Max. belasting 230 kg
  • Multifunctioneel – mogelijkheid tot monteren zitje
  • Aangenaam – optimale bekleding
  • Antislip rubber
  • Robuuste constructie – hoogwaardige afwerking
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


4.5

Gebaseerd op20 reviews

Sorteer op :

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Slovakia

snelle levering, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Toon de originele review

8 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Supersup 365

Een comfortabel, stabiel board dat gemakkelijk plaats biedt aan twee volwassenen en twee kinderen van 14 en 9 jaar, ik raad het aan.

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Slovakia

Super verhouding kwaliteit en prijs. Het SUP-board is groter dan ik had verwacht. Levering 3 dagen.

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Austria

Top-SUP

Stabiel, goede kwaliteit en design

Toon de originele review

8 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Geweldig SUP-board van Gymrex

Ik kan niet geloven hoeveel ik van dit SUP-board hou! Ik moet echt mijn indrukken delen. Toen ik hem voor het eerst het water op ging, was ik verbaasd hoe gemakkelijk het was om mijn evenwicht te bewaren. Het is verbazingwekkend, want nog niet zo lang geleden dacht ik dat dit soort dingen alleen voorbehouden waren aan supergekwalificeerde mensen. Ik ben nogal een beginner als het gaat om paddleboarden, maar dit SUP-board gaf mij vertrouwen en rust op het water. En niet alleen op rustige meren, waar ik mijn evenwicht redelijk goed kan bewaren, maar ook op iets snellere meren. Dit gevoel van controle over het board en de paddle is echt bevredigend. Wat mij verraste was dat de set een aantal zeer nuttige accessoires bevatte. De pomp, de peddel met de mogelijkheid om te wisselen naar een dubbele en deze transporttas zijn echt een grote bonus. Ik ben blij dat alles stevig is gemaakt en dat de pomp het board heel snel opblaast. Bovendien ben ik erg blij met de snelle levering - de bestelling die op dinsdag in de Expondo-winkel werd geplaatst, was donderdagochtend al bij mij thuis, wat geweldig is omdat de bestelling die op het laatste moment voor de vakantie werd geplaatst, op tijd arriveerde voor de reis!

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo France

super peddel

Ik heb dit paddleboard gekocht vanwege zijn draagvermogen, zodat we het als gezin konden doen. Hij is erg groot, stabiel en dankzij de tas is hij heel praktisch om te verplaatsen. Wees voorzichtig, hij blijft zwaar als de peddel is opgevouwen en de tas vol, maar licht om te dragen als hij eenmaal is opgeblazen. Ik raad het zonder zorgen aan, het doet zijn werk en de set is zeer compleet met tas en pomp. betrouwbare en snelle site, zeer goede opvolging

Toon de originele review

10 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Italy

Optimaal

Het ideale voertuig om de wonderen van mijn zee (Salina, Eoli en ongeëvenaarde stabiliteit) te ontdekken, de juiste maat voor twee personen

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Zeer goede SUP - niets om over te klagen!

Ik heb de 335 cadeau gekregen en ben helemaal tevreden. Hij ligt goed in het water en is dankzij zijn vorm toch zeer wendbaar. Eindelijk kun je er met een rennende start op springen 😆Het draagvermogen van 145 kg zorgt ook voor veel stabiliteit bij de zwaardere SUP rijders 👍De spullenzak is makkelijk te vullen en de peddel is lekker licht. Kan als dubbele peddel worden gebruikt.Volledig aankoopadvies!

Toon de originele review

8 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Beste SUP-board op de markt.

Ik heb dit SUP-board meerdere keren gebruikt en het is extreem stabiel en biedt plaats aan maximaal 3 personen. Het opblaasproces is heel eenvoudig en kost me slechts ongeveer 5 minuten. Met 2 personen is er nog voldoende bewegingsruimte op het bord. Ik raad het ten zeerste aan als je graag in een groep gaat peddelen.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Top-SUP!

Ik heb voor de grote gekozen, zodat mijn betere helft en ik samen de wateren konden verkennen! Ligt super stabiel in het water! Het enige probleem was de pomp, deze werd kapot geleverd maar expondo probeerde een nieuwe te sturen, wat op dit moment niet mogelijk is! Daarom werd er een vervolgkorting aangeboden, wat ik super vind!! Over het algemeen zou ik opnieuw voor dezelfde sup kiezen!

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

We zijn bereikbaar op:

ma - vr 9:00 - 17:00

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht